L'Audiència absol l'acusat d'apunyalar i violar una noia a la Jonquera

per Redacció

Successos

La secció quarta de l'Audiència ha absolt Abdellah El Bourakadi del delicte continuat de violació que li atribuïa el ministeri fiscal, que demanava per a ell una condemna de 15 anys de presó.

Segons la sentència no ha quedat provat, com va sostenir en el seu informe final l'advocat de la defensa Toni Quera, que el 15 de juny del 2005 l'acusat colpegés la denunciant en un aparcament de la Jonquera (al costat La Pèrgola), la punxés amb un ganivet i que posteriorment la violés.

La dona també assegurava que al cap de poc de la primera violació l'acusat l'havia tornat a violar. El tribunal estima que no hi ha proves que indiquin que El Bourakadi sigui l'autor de cap de les violacions, ja que la denunciant sempre va sostenir que El Bourakadi l'havia penetrat vaginalment en dues ocasions sense preservatiu i en l'exploració ginecològica de la dona si bé es van trobar restes de semen, aquestes no coincidien amb l'ADN de l'acusat.

On es va trobar restes de semen de l'acusat és a la samarreta de la noia, però la peça es va trobar lluny d'on, segons ella, havia estat violada i que, segons els testimonis, era on ella i el seu xicot s'havien barallat aquella nit, abans de l'hora que la dona va dir que havia estat violada. La sentència conclou: «Podem afirmar que apareix semen on mai no s'hauria esperat i no n'apareix on havia de ser trobat.»

El judici ja es va suspendre el 8 d'octubre de 2008 perquè no s'hi van presentar ni la víctima ni el seu company, dos testimonis que segons l’advocat de la defensa eren claus per aclarir els fets. El jutge els va multar amb 300 euros. (Veure Esquerda 85).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article